Format Stål og Glass er et firma under Format Gruppen. Vi leverer skreddersydde trappeløsninger, rekkverk, balkonger og øvrige interiørløsninger i stål og glass. I tillegg har vi standard løninger på lager som kunden selv kan montere.

Format Gruppen utvider sitt omfattende bygg- og boligtilbud på Kokstadflaten 33. I tillegg til å selge tregulv, gulvpleieløsninger, dører, listverk, maling, fliser og naturstein har vi utvidet tilbudet vårt til å gjelde stål- og glassprodukter. Format Stål og Glass spesialiserer seg på å lage skreddersydde løsninger til både prosjektmarkedet og privatmarkedet. Bedriften leverer trapper, rekkverk, balkonger og andre løsninger etter kundens ønsker. Ut fra kundens krav om design, form og funksjonalitet skaper Format Stål og Glass unike og kundetilpassede løsninger.

– Vi jobber tett med kundene for å finne ut av deres ønsker. De kommer gjerne inn med en tanke om hvordan de ønsker seg et produkt, men kan noen ganger gå ut igjen med løsninger de ikke har tenkt på. Vi hjelper kunder med å finne løsninger som passer enda bedre til deres ønsker og krav, så målet er å finne den optimale løsning for hver eneste kunde.
Selv om Format Stål og Glass er en nysatsing har bedriften ansatte som har jobbet innen fagområdet i lang tid.

– Vi har lang erfaring i å gi råd til kunder på dette området og vi har allerede har rukket å få inn store bestillinger fra prosjektmarkedet, men vi ser frem til å møte kunder også i privatmarkedet. Vi samarbeider med noen av Europas ledende produsenter innen stål og glass, og alle deler blir produsert, skjært og varmebehandlet før våre egne meget erfarne montører får produktet på plass der det skal være.